I was in the mood to have some BBQ the Filipino style of course last Saturday. I was planning to serve this on Claira's first Birthday but I didn't know how our new indoor grill works so hubby told me not to experiment in front of the guests. He said I might be embarassed if it won't turn out good. Well, he's right and besides I didn't have time to cook the BBQ. I then put the meat to the freezer and remembered it last week. Hubby said it's good and that I can serve this next time if there's a party. I made this BBQ again last Sunday for our dinner. It reminds me of the BBQ in the Philippines. The only thing missing is the "poso".
Tuesday, April 20, 2010
BBQ Pinoy Style
Posted by Michelle at 2:42 PM
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
5 comments:
Hi there! Just a morning greeting from the Land Down Under!
that surely looks delicious...pahingi ng recipe mo sa sauce sis
hi mich, unsa imo gigamit to marinate this? and unsa na part sa baboy ang gamiton? just curious, i miss bbq man gud, hehe.
kalami ba anig dagway bbqha tawn juicy kau pagkahimo..for sure makahurot nig usa kakalderong bugas chell
Gorgeous MUM: Thanks for the visit Sheng! :)
NovaS: wala koy recipe sa sauce Nov, mama sita's bbq marinade ra akong gigamit pero 1-2 days nako gi marinate aron mosunop ang marinade sa karneng baboy. :)
Jenn: mama sita nga marinade ra akong gamit jenn. kasabot ko sa imo sitwasyon. sa buntis ko pag 2nd trimester nako ang pagkaon sa pinas akong gi crave. one time nga wala ko katulog sige ra imagine sa pagkaon sa pinas. tan-aw na lang ko picture diri internet. faet. hehe anyways, bisan unsa nga part sa baboy pwede gamiton kay na try sad nako sa una ang laing part sa baboy. pero ang akong gigamit ani ang pinaka barato kanang picnic pang ham gani nga naa syay panit ug bukog. ako lang gi laplapan ang unod sa ilawm para bbq then ang bukog ako sabwon someday nya ang panit nga naay unod gamay akong i-try ug luto as lechon kawali puhon kung makalugar. btw, ang secret ra nako sa bbq is ketchup. twice nako gipahiran sa ketchup aron di mag uga. then gi grill usa nako sa kanang indoor grill ra para naa grill marks then gipahiran nako ug ketchup before gibutang sa oven para matiwas ug luto. pagdayon haon, pahiran na sad ug ketchup. mao ra. good luck! i hope lami sad ang result sa imong bbq. :)
texas_sweetie: korek jud ka miga! 4 ra ka stick akong gikaon kay daghan akong nakaon nga rice, busog ayo ko. hehe ako bana sad morag gi lanlan lang ang bbq kay gilamian. :)
Post a Comment